Website vernieuwd

Website vernieuwd

Het lag niet in de planning om de website te vernieuwen maar omdat de ondersteuning op PHP versie 5 stopt is er zaterdag tijdens het aanpassen van deze site een crash geweest waarbij de complete website niet meer te bereiken was. Dit terwijl de servers gewoon te bereiken waren.

Omdat er na het eerste kwartaal ook wat staat te gebeuren met papierschepperij het oude klooster, de wet en regelgeving is veranderd wat betreft websites en vanwege de crash, is besloten om de website compleet te vernieuwen.

De nieuwe website krijgt een informatief karakter en heeft als doel de mensen te informeren over het Nederlandse papierdorp Eerbeek. Er worden standaard 13 cookies gebruikt allemaal om de website te goed te kunnen weergeven zoals tijd cookies etc.

Gegevens zoals ze nu gebruikt worden bevatten geen IP-adressen maar alleen informatie over het bezoek (welke pagina’s, url’s, berichten hoeveel keer zijn aangeklikt en welke zoekwoorden gebruikt worden). Er is ook een privacybeleid waar nog wel wat aan gesleuteld gaat worden de komende tijd.

Alle foto’s op de website zijn door medewerkers van c-paper gemaakt of door mensen aangeboden met toestemming. Dit betekend dat ook hier de copyrights liggen.

Labels van postzakken

Een vrachtje oude labels opgehaald die vroeger aan de postzakken zaten. Leuk om deze te recyclen tot weer bruikbaar papier.

De Hollander (ook wel maalbak genoemd)

Hier maken medewerkers van c-paper de zelfgemaakte papierpulp mee. Het ambachtelijk papier maken begint bij een goede papierpulp.