Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opening papierschepperij 22-12-2018

december 22 @ 10:00 - 17:00

Gratis
Papierschepperij het oude klooster open op 22 december 2018

Medewerkers van C-paper zijn altijd druk in de weer om papier te maken. Door samenwerking met de (papier) kunstenaars worden er de meest vreemde soorten papier ontwikkeld. Waar wordt het handgeschepte papier zelf gekleurd naar diep zwart, vind je handgeschept aquarelpapier in verschillende afmetingen of handgeschept ets papier? Medewerkers van C-paper kunnen u er alles over vertellen in de werkplaats waar ze aan het werk zijn. Papierschepperij het oude klooster is geopend bijna elke zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur.

Er bestaat daar een mogelijkheid tot het kopen van ons eigen handgeschepte papier voor kunstenaars of verschillende papiersoorten die door andere gemaakt zijn. Wilt u zelf papier gaan scheppen ook daarvoor zijn dingen te koop zoals schepramen, papierpulp, doe het zelf kits en hulpstoffen om de papier eigenschappen te kunnen aanpassen. Natuurlijk is er ook iets over de papier historie te vinden of kunt u zelf papier komen scheppen.

Heeft u specifieke wensen zoals papier voor een menu kaart, speciaal briefpapier met bijpassende enveloppe of is het papier gewoon niet op voorraad? U kunt dan de medewerkers van C-paper aan het werk zetten door een opdracht te plaatsen.

U heeft een project met papier, wilt u wat uitproberen of gewoon met groep vriendinnen lekker papier komen scheppen? Ook dit kan bij papierschepperij het oude klooster. Voor projecten kunt u beste een afspraak maken met een van de medewerkers van C-paper voor verdere uitwerking. De rest kunt u gewoon een afspraak maken wanneer u wilt komen.

Het kan zijn dat er die dag een papierschepdemonstratie elders plaatsvind, dan wordt er overwegend geen papier geschept of kan zaterdags papierschepperij het oude klooster zelfs gesloten zijn. Hou dus de openingstijden goed in de gaten.
De zaterdagen dat papierschepperij het oude klooster gesloten is zijn:

 • Zaterdag 12 mei i.v.m. molenfestijn Eerbeek.
  U kunt ons op dit evenement bezoeken.
 • Zaterdag 26 mei i.v.m. goedgemutst weekend Vorden.
  U kunt ons op dit evenement bezoeken.
 • Zaterdag 9 juni i.v.m. Hanzefeesten in Doesburg.
  U kunt ons op dit evenement bezoeken.
 • Zaterdag 8 september i.v.m. Korn und Hansemarkt Haselhunne.
  U kunt ons op dit evenement bezoeken.
 • Zaterdag 15 september i.v.m. English fair op Kasteel Weldam.
  U kunt ons op dit evenement bezoeken.

Locatie

Papierschepperij het oude klooster
stationsstraat 5a
Eerbeek, Gelderland 6961 DX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 14004762
Website:
http://www.het-oude-klooster.nl