Papierwinkeltje

Op de locatie is een hoeveel handgeschept papier, papiersoorten van derde en papierpulp te koop. Het handgeschepte papier wordt door medewerkers van c-paper gemaakt.

De verkoop van handgeschept papier bestaat uit diverse vellen van A6 t/m A3, handgeschepte kaarten, handgeschepte labels, zelfgemaakte boekjes en handgeschept papier om uit te proberen. Papier van derde is momenteel 13 soorten olino katoen papier uit India en wat lokta papier uit Nepal. Voor de droge papierpulp bestaat de keuze uit 100 gram zakjes met papierpulp van de schoolmeester of katoen, hout en linnen van c-paper.

Lees meer…

Vellen handgeschept papier van c-paper

Er zijn diverse soorten vellen handgeschept papier van c-paper te koop in het papierwinkeltje bij papierschepperij het oude klooster. Het formaat varieert van A6 t/m A3.

Lees meer…

Doe het zelf pakket papierscheppen

Een leuk compleet en kleinschalig pakket samengesteld door medewerkers van c-paper. Bevat alles wat nodig is om papier te kunnen scheppen.

Gedroogde papierpulp

Er zijn zakjes gedroogde papierpulp van ongeveer 100 gram te koop in het papierwinkeltje. De gedroogde papierpulp wordt gemaakt door medewerkers van c-paper of bij papiermolen de schoolmeester in West-zaan (de Zaanse schans).

Lees meer…

Fair trade en gerecycled papier

Fair trade papier van Olino paperworks wordt sind 1998 ingekocht uit een aantal landen. Olino ziet er op toe dat er eerlijke prijzen betaald worden voor de producten. Gerecycled papier wordt momenteel (binnenkort) geleverd door c-paper. Het handgeschepte papier is afkomstig van een grote partij labels van postzakken.

Lees meer…