Handgeschept papier van c-paper

Op de locatie is een hoeveel handgeschept papier van c-paper te koop. Het handgeschepte papier wordt door medewerkers van c-paper gemaakt.

De verkoop van handgeschept papier bestaat uit diverse vellen van A6 t/m A3, handgeschepte kaarten, handgeschepte labels, handgeschepte etiketten en handgeschept papier om uit te proberen.

Vellen handgeschept papier van c-paper

Er zijn diverse soorten vellen handgeschept papier van c-paper te koop. Er liggen vellen met stukken t-shirt erin verwerkt, rietpluimen, kruiden of gewoon blanco papier. Het dunnere handgeschepte papier is geschikt om door de printer te halen indien de printer over een achterlader beschikt. Er is ook dikker papier beschikbaar om te beschilderen. Het assortiment breid zich steeds uit met nieuwe ideeën.

Handgeschepte kaarten

Er zijn diverse kaarten van handgeschept papier te koop. Zo zijn er de standaard kaarten belegd met de toplaag van een servetje. Er zijn ook bedrukte kaarten van bijvoorbeeld het standbeeld van de papierschepper wat in Eerbeek staat. Daarnaast zijn er ook kaarten te koop met zogenaamde pregen ook wel blinddruk genoemd.

Handgeschepte labels

Er zijn momenteel 3 verschillende formaten handgeschepte labels te koop (formaten 8x4cm, 13x6cm en 20x8cm). De labels worden met behulp van een mal geschept daarna geperst en gedroogd. Na het drogen worden ze vlak gemaakt en voorzien van een zogenaamde eyelet (metaal ringetje). Er zijn verschillende soorten en kleuren te koop.

Nieuw zijn de handgeschepte etiketten

Sinds kort liggen er ook handgeschepte etiketten in het papierwinkeltje te koop. De handgeschepte etiketten kunnen bijvoorbeeld op potjes geplakt worden etc. Ze kunnen door de printer mits de printer over een achterlade beschikt. De etiketten zijn niet voorzien van een lijmlaag.

Handgeschept papier om uit te proberen

In het papierwinkeltje is een mand met daarin goedkoop handgeschept papier om uit te proberen. Het handgeschepte papier voldoet dan niet aan de gestelde kwaliteit zoals bijvoorbeeld vouwtje of kleine vlekjes in het papier. Dan gaat het de mand in. Er zijn 3 formaten beschikbaar (A6, A5 en A4).